Om Accelerate

Accelerate er en virksomhed baseret i Solrød Strand på Sjæland, kun 25 minutter fra København. Virksomheden blev etableret i 2006 og har siden starten hovedsaglig beskæftiget sig med IT rådgivning og udvikling af hjemmesider.

 

Vores erfaring

Vi har mere end 15 års erfaring med hjemmeside. Vi har tidligere lavet flere store web sider og intranet til multinationale virksomheder med mere end 10.000 ansatte i hele verden. Sådanne projekter kan tage op til flere år fra første møde til løsningen er i brug i virksomheden. Vi har haft fuldt ansvar for flere sådanne projekter og kunder – og hjulpet dem i processen fra den første workshop, igennem planlægningsfasen, implementeringsfasen og til idriftsættelse. All denne erfaringen har vi samlet i Accelerate.

 

Fokus på mindre og mellemstore virksomheder og organisationer

Vi tilbyder nu vores rådgivning og tjenester til mindre og mellemstore virksomheder og organisationer som ønsker at få en hjemmeside hurtig og effektivt. Ved at bruge den nyeste teknologi og enkle processer, kan vi få din nye hjemmeside i luften i løbet af meget kort tid.

 

Vores forretnings model

Accelerate har et team af danske rådgivere og projektledere baseret i Danmark der står for al kontakt med dig. Udvikling og teknisk support sker ud fra et team i Indien, som har specialist kompetence indenfor de teknologier vi bruger.

Denne model giver dig den nærhed du ønsker, den bedste tekniske kompetence, til en fornuftig pris.


 

Menu

Kontakt information

               
Adresse:


Lyngvej 92680 Solrød Strand

Telefon:


+45 61 30 60 78

Eller send os en besked ved at udfylde formularen her

Kontakt os

  • +45 6130 6078

Minimize

Top