Minimize

Velkommen til Accelerate

Har du planer om at få lavet en ny mobilvenlig hjemmeside til din virksomhed? Er din hjemmeside ud dateret og fungerer den ikke på alle de nye tablets og mobiler? Så har du kommet til rigtig sted! 

Accelerate hjælper både mindre og større virksomheder igennem processen fra idé til en live ny hjemmeside eller webshop. Vi rådgiver dig hele vejen og sikrer at ikke noget bliver glemt.  

Accelerate har over 15 år erfaring med at lave professionelle og mobilvenlige hjemmesider. Vores fokus er på at lave brugervenlige websites som kan understøtte din forretning og skabe mere forretning for din organisation. Vores fokus er udelukkende på at designe, udvikle og drifte websites - hver dag!

Om Accelerate

Accelerate er en virksomhed baseret i Solrød på Sjæland med mere end 15 års erfaring med udvikling og drift af hjemmesider og webshops til kunder i Danmark.

 

Accelerate har et team af danske rådgivere der har stået i spidsen for udvikling af mange store hjemmesider og intranet løsninger til multiinternationale virksomheder med flere tusind ansatte.

Al denne erfaring har vi samlet i Accelerate.

Læs mere om Accelerate her

VÆLG EN RESPONSIVE OG MOBILVENLIG WEBLØSNING

Nu kræver Google at din hjemmeside er mobilvenlig for at klare sig godt i søgeresultaterne. Det fordi en meget stor del af trafikken på hjemmesider og webshops foregår fra mobil og tablets. Derfor laver Accelerate kun responsive og mobilvenlige hjemmesider. For at få andel i den trafik, så betyder det at hjemmesiden både skal fungere såvel på en stor PC-skærm som på en lille smartphone. Det stiller krav til både design og programmering.

Test om din hjemmeside er mobilvenlig her

 

Accelerate WebSuite - en fleksibel responsiv hjemmeside pakkeløsning

 

Hos Accelerate har vi spesialiseret os på at levere responsive hjemmesider af topkvalitet.  Vi har gennem de sidste 3 år udviklet Accelerate WebSuite lønsingen som er en mobilvenlig hjemmeside pakkeløsning som indeholder alt hvad en professionel virksomhed har brug for.


WebSuite indeholder følgende:


  • Responsive Website
  • Skræddersyet Design
  • Brugervenlig Indholds redigerings System (CMS)
  • Ingen licenser
  • Hostet på optimerede servere med 99.9% oppetidsgaranti
  • Overvågning og Backup
  • Over 30 inkluderede (moduler) som bl.a. Kontakt Formular, Facebook modul, Banner modul, Nyhedsbrevs modul m.m.
  • Responsive Webshop

Læs mere om Accelerate WebSuite her

 

 

Minimize

Hjemmesider tilpasset mobile devices

Vores hjemmesider er udviklet og testet på alle de mest brugte tablets og mobile devices, samt browsere.

Minimize

Nem redigering af indhold

Vores hjemmesider er baseret på et af de mest brugte open source Content Management System(CMS) er i verden. Hvis du selv ønsker at opdatere indhold på din hjemmeside, så kan du nemt redigere alt indhold. Ellers kan du lade en af vores web masters gøre det for dig!

Minimize

Høj oppetid 

Dit website bliver hostet i vores datacenter på nye og moderne servere og din hjemmeside vil have en garanteret oppetid på 99,9%.

rolex replica

Kontakt os

  • +45 6130 6078

Minimize

Minimize

Top